fbpx

Mini Cart

Lises Planering

23,00 

This book is written in Swedish and so far only available to Swedish customers.

 

Känner du att det är fullt överallt och att du aldrig hinner med de där sakerna som du själv vill göra? Känner du dig stressad och har svårt att sova? Vet du inte riktigt var eller hur du ska börja reda i allt, eller känner du att du inte ens hinner börja reda i det? Jag var där för några år sedan, utan någon luft i kalendern (eller jo, där fanns luft, men det innebar oftast bara att jag hade glömt skriva upp det jag skulle göra). Jag tog saker på volley och tyckte det var rätt ballt att jag inte var ett dugg strukturerad (det var det inte, det var enbart utmattande). Jag sov dåligt och kände det hela tiden som om jag hade glömt något (vilket jag mycket riktigt också oftast hade). Det var verkligen inget roligt sätt att leva.

Nu för tiden jobbar jag mycket mindre och styr över min kalender, istället för tvärtom. Jag sover gott och jag har SKÖJ. Det är en värld till skillnad! Jag är fortfarande inte strukturerad men jag har hittat ett litet sätt att hålla koll på att de rätta sakerna blir gjorda så smidigt som möjligt så att alla de där roliga sakerna blir gjorda också, de som förr aldrig hanns med.

Lises Planering handlar om hur man med hjälp av ett enkelt analogt system kan få överblick över livet, se till att man inte gör fler saker än nödvändigt och framför allt – att man får in mycket mer av det roliga, det lugna, det avkopplande i livet. Du hittar alltså inga förnumstiga pekpinnar här, men ett litet system som har funkat bra för mig, och som jag fortfarande använder. Allt du behöver är en penna och en anteckningsbok.

Författare: Lise Hellström
Fotograf: Malin Darcy Mörner
Formgivning: Sanna Sporrong
Utgivningsdatum: 27 december 2019

ISBN: 978-91-1-309951-4
Förlag: Norstedts förlag

In stock

SKU: lisesp Category:

Description

Boken Lises Planering är min andra bok. Är du intresserad av min första bok Lises Lettering så finns den att köpa här i webbshoppen också.