Workshop

Bokstavsritande är inte bara till nytta för att utveckla företags varumärken och kommunikation, det är dessutom en väldigt rolig sysselsättning som frigör kreativitet och en skön känsla av lugn och ro – urmänskliga tillstånd som är på god väg att bli utrotningshotade, känns det som. För att säga det i klartext:

du-behover-en-hobby

Jag har workshops för organisationer och privatpersoner, och det är något av det roligaste jag gör. Det är en rolig genväg till lärande – vill man ha några timmars lärorik avkoppling för designteamet eller komma igång med sitt eget bokstavsritande på hobbynivå så finns inget bättre sätt än att ses på riktigt och rita och prata bokstäver.

Jag har haft workshops sedan 2018 och mitt mål är alltid – utan undantag – att kicka prestationsångesten i rumpan och skapa en gedigen grund att stå på genom att ge så mycket tips och tricks jag kan. Det ska vara sköj att lära sig lettering, dels för att livet är för kort för motsatsen, dels för att man lär sig snabbare när man gillar det man gör. Enkel matte.

Vill du anordna en kurs för dina kollegor eller medarbetare, eller kanske för kompisgänget? Mejla mig här så löser vi det. 

brushpen-workshop
Aktuella workshops i Sverige  2024, arrangerade av Ink & Lise

Göteborg
15 maj, fineliner lettering för nybörjare på factory Workspace på Friggagatan. Liten grupp, inga penselpennor, gott om vin. Kom! Här hittar du biljetter.

Stockholm
20 maj, fineliner lettering för nybörjare på TAK. Så kul! Om konsten att verkligen RITA bokstäver från grunden. Mer info och biljetter finns här.

Östersund
16 juni kl 9 -13, Brushlettering  för nybörjare på Gamla Teatern. Lär dig skapa bokstäver i olika stilar med hjälp av en penselpenna. Tekniken kommer att uppa alla dina bokstäver! Biljetter hittar du här.

Östersund
16 juni kl 15-19, Lettering med Fineliner för nybörjare. Inga penselpennor så långt ögat nåt, istället ritar vi bokstäver. Lär dig bygga bokstäver från grunden. Biljetter finns här

 
Offentliga workshops arrangerade av andra 2024

Valdemarsvik
20 februari i Valdemarsvik Sparbank, workshop för unga. Måla en mugg eller poster. Mer info och biljetter finns här.

Valdemarsvik
25 februari kl 14, fineliner workshop för nybörjare hos Design Viktor Lenper. Mer info och anmälan hittar du här.

Huddinge
22 februari, Segeltorps bibliotek, 28 februari, Vårby bibliotek, båda tillfällena för barn/unga. Mer info finns här och här.

Jönköping
26 februari, Science Park Towers, föreläsning om Analog Planering. Mer info och anmälan hittar du här.

Tranemo
6 april, Tranemo bibliotek för vuxna och unga vuxna. Mer info hittar du här.

Göteborg
10 maj, workshop Arken Spa. Lettering, middag, spa och övernattning (om du vill) utanför Göteborg. Mer info hittar du här