CART

Handla

Varmt välkommen till min webshop som jag drivit sedan 2017! Jag drog igång den mycket tack vare att det var så krångligt att få tag på bra papper och pennor för lettering då, så för att ändra på det startade jag helt sonika min egen onlinebutik. Sedan dess har tusentals paket packats och skickats från mitt lilla kontor ut till Sverige och resten av världen. Här kommer lite info som kan vara bra att känna till för dig som handlar från Sverige:

 

Språk

Min webshop är liksom resten av sidan på engelska, men du kan se information på svenska på varje  produkt om du klickar på fältet Information på svenska.

 

Valuta

Vill du handla i kronor istället för Euro så väljer du detta till höger på sidan, eller längst ner på sidan om du surfar på mobil.

 

Produkter

Mina print, block och kort produceras och trycks i Sverige med minsta möjliga påverkan på människor och miljö. Pappret jag säljer är producerat på Lessebo Bruk i Småland och alla produkter packas och skickas från Varberg. Jag har också digitala övningsblad för lettering som PDF att köpa

 

Leveranstider

Tiderna kan variera något, men alla försändelser skickas inom några dagar med a-post och bör anlända inom fem arbetsdagar. Ofta går det snabbare än så, men om du vill försäkra dig om att få beställningen snabbt så kan du välja expressfraktsalternativet i kassan.

 

Frågor?

Om du har frågor eller funderingar så kan du alltid ringa eller mejla mig. Kontaktuppgifterna hittar du nederst på sidan eller under About

NYA PRODUKTER

AUKTIONER