Warning: Undefined array key "show-clear-link" in /home/inkandlise/public_html/wp-content/plugins/variation-swatches-for-woocommerce/includes/class-frontend.php on line 49

Warning: Undefined array key "show-swatch" in /home/inkandlise/public_html/wp-content/plugins/variation-swatches-for-woocommerce/includes/class-frontend.php on line 56

Warning: Undefined array key "disable-plugin-stylesheet" in /home/inkandlise/public_html/wp-content/plugins/variation-swatches-for-woocommerce/includes/class-frontend.php on line 69
Varberg Workshops- NEW PRODUCTS, Workshop - INK & LISE
CART

Webshop

Varberg Workshops

150.00

This Swedish lettering workshop will be taught in Swedish. Please see “information in Swedish” for more info.

SKU: N/A Categories: ,
SVENSK INFORMATION - INFORMATION IN SWEDISH

Välkommen till Varberg! Under Augusti 2021 kör jag fyra stycken små och unika letteringworkshops i min egen hemstad (med vin såklart).

 

Vi kommer bara att vara 8 personer per tillfälle, och eftersom vi är så få så har jag möjlighet att skräddarsy dem ganska mycket. Vi utgår från en lettering på nybörjarnivå, och du kommer att få med dig både teori och praktik kring vad lettering är, hur det kan användas och vad man kan tänka på för att kunna träna vidare hemma på egen hand utan all för mycket frustration. Men också detta: när du bokar kommer du att få frågor om du har några särskilda önskemål om vad du vill att jag går igenom eller hjälper dig med. I mån av tid kommer jag att försöka hjälpa till med detta så mycket jag kan, och eftersom vi är så få så är förutsättningarna för att du ska få den personliga hjälpen du behöver större. Jag lovar göra allt jag kan!

 

SJÄLVKLART ingår finfina pennor, papper, övningsblad och ett par glas vin och lite gött tilltugg i priset. Vem skulle jag vara annars? Du kommer också att få möjlighet att köpa fler pennor, papper och böcker till extrafina priser efteråt om du vill.

 

Så, sommaren är typ räddad? Sola och bada på dagen, kom och rita bokstäver och drick vin i en liten go grupp på ett superfint ställe på kvällen. Exakt HUR bra?

 

Dagar: 3, 10, 17 och 24 Augusti 2021

Tid: 17.00 – 20.30

Plats: Ljuvliga Hotell Gästis, mitt i Varberg och nära tågstationen om du kommer utifrån.

Nivå: Nybörjare, men eftersom det finns utrymme för individanpassning så finns det nåt att hämta för de flesta, tänker jag.

Allergier: Meddela mig så löser jag det.

Övernattning: Kolla med Gästis, eller så hittar du andra övernattningsmöjligheter här.