CART

Webshop

Fineliner nybörjare Stockholm februari 2023

150.00

This Swedish lettering workshop will be taught in Swedish. Please see “information in Swedish” for more info.

In stock

Categories: ,
SVENSK INFORMATION - INFORMATION IN SWEDISH

Släng penselpennan!

Eller, lägg undan den ett tag, i alla fall. Nu är det dags för en skitrolig workshop där vi INTE behöver hålla på att träna teknik, hur hårt man ska trycka, kämpa med att få stora penselspetsar att skapa tunna tunna linjer (assvårt) eller bry oss om vilket papper som de där divorna gillar och inte. Den här gången ska vi strunta i allt det och bara ägna oss åt det riktigt roliga med lettering: Bokstavsformer.

 

Genom att jobba med fineliners (tunna tuschpennor, typ) så kan vi ägnar all tid åt att undersöka, skapa och utveckla olika bokstavsuttryck istället. Hur hittar man fram till nya typer av bokstäver? Hur får man en snygg handstil? Vad är skillnad mellan handstil och lettering? Hur skapar man en egen stil? Hur kan man skapa enkla små illustrationer som kan framhäva dina ord?

 

Workshopen passar dig som gillar att skriva eller rita och vill utveckla dina bokstäver lite. Kanske vill du göra snygga bujo-sidor, skriva fina grattiskort eller bara upp din handstil lite? Workshopen är på nybörjarnivå – du behöver inte ha någon förkunskap alls, du behöver alltså INTE ha en fin handstil och du behöver INTE kunna rita snyggt för att platsa finfint här.

 

Allt du behöver ingår i priset: papper, pennor och annat material samt TAK’s ljuvliga tilltugg och vin. Efter workshopen finns det möjlighet att köpa fler pennor och papper från min webbshop om man känner för det.

 

Det här kommer att bli så himla kul! Hoppas vi ses.

 

Tid och plats

Restaurang TAK, Brunkebergs torg, Stockholm, måndag 13 februari kl 17-20

 

 

Allergier

Meddela mig så löser jag det.

 

Avbokning

Skulle du få förhinder, så meddela mig så fort som möjligt så att jag kan ordna så att någon annan får platsen. Jag betalar tillbaka 100% fram till 14 dagar innan, och 50% därefter.