CART

Webshop

Brushpen workshop Malmö

150.00

This Swedish lettering workshop will be taught in Swedish. Please see “information in Swedish” for more info.

In stock

Categories: ,
SVENSK INFORMATION - INFORMATION IN SWEDISH

Hej Malmö!

ÄNTLIGEN får vi tid att enbart ägna oss åt drottningen av alla penntyper: penselpennan. Under en kväll låter vi fineliners och blyertspennor vara och ger oss i kast med den flexibla och mångsidiga pennan som är orsaken till att så många, inklusive yours truly, fastnade för lettering. På underbara MJs med en penna i handen, lite plockmat framför oss lite vin i glaset tror jag att detta blir en kväll att minnas.

 

Brushpen workshop nybörjare 23 mars

Hela den här workshopen är vigd åt dessa pennor med en flexibel spets som kan skriva både smala och tjocka linjer. Vi går igenom den grundläggande tekniken, formar bokstäver och binder ihop dem till ord. Vi kollar in de olika fallgroparna som finns, diskuterar varför det alltid är pennan det är fel på om det inte blir bra, och hur du kan träna vidare hemma på egen hand för att utveckla denna konstform ytterligare.

 

Detta är en workshop på nybörjarnivå, du behöver alltså inte ens ha hållt i en penselpenna förut för att platsa här. Den passar också dig som kanske testat, men inte riktigt känner dig bekväm med metoden ännu, eller som behöver lite extra info om hur man bäst binder ihop vissa bokstäver. Fokus kommer att ligga mindre på prat och mer på praktik här – din skrivhand kommer att få jobba!

 

Tiden är inkl en paus. Vin och plocktallrik serveras.

 

SJÄLVKLART ingår finfina pennor, papper, övningsblad och mat och dricka i priset. Vem skulle jag vara annars? Du kommer också att få möjlighet att köpa fler pennor, papper och böcker till extrafina priser i pausen om du vill.

 

Så, hösten är typ räddad?

 

Tid och plats

Nybörjare, Hotell MJs, 23 mars 2022 kl 17-20.30

 

Allergier

Meddela mig så löser jag det.

 

Avbokning

Skulle du få förhinder, så meddela mig så fort som möjligt så att jag kan ordna så att någon annan får platsen. Jag betalar tillbaka 100% fram till 14 dagar innan, och 50% därefter.