CART

ANLITA MIG

Jag har en bakgrund som marknadsförare och förutom att skapa produkter som jag säljer här, så jobbar jag också som inhyrd grafisk formgivare av handritade element på reklambyråer, marknadsavdelningar och mindre företag som behöver ett unikt designat element i sin kommunikation. Det kan röra sig om logos, förpackningar, etiketter, skyltar, menytavlor, väggmålningar, en presentation – eller kanske ett helt koncept.

 

Som beställare är det svårt att hitta rätt leverantör, jag vet det, jag brukade ju själv sitta på köparsidan. Men om du mailar eller ringer mig så kan vi åtminstone undersöka om det faktiskt är så att hon faktiskt finns precis just här.

 

Kontakt

Ink & Lise AB
Marmorgatan 38
432 56 Varberg

SVERIGE

 

0707 966 399
hello@inkandlise.com

LISE HELLSTRÖM

Okej, vi tar väl lite allmänna fakta om mig också, det är väl inte mer än rätt, kanske. Jag heter Lise Hellström och bor i Varberg, Sverige. Jag drivs av nyfikenhet, kaffe och människor som skakar om mig en smula. Jag har ett stort och ganska obesvarat intresse för rymden och astrologi, mossbeklädda skogar och Aretha Franklin, men min kärlek till ord är däremot en lycklig historia. Jag älskar dovt blått och djur och känner starkt att det inte finns något som heter ”för mycket bläck”. 

Har du några roliga idéer som du vill samarbeta kring, eller vill du bara bjuda mig på en kopp kaffe och prata om böjningar i rumstiden och mörk materia, så hör av dig. Extra plus om du gillar Hardcore Superstars, serifer eller Cocker Spaniels, men det går säkert bra ändå.

Vi hörs!

 

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev

Få information om vad som händer på Ink & Lise

OM INK & LISE

Ink & Lise uppstod ur lite frustration och mycket skratt och lite för mycket vin (det gäller nog det mesta i mitt liv, när jag tänker efter). Frustrationen kom sig av att det var svårt att hitta de prints och t-shirts jag ville ha. Jag älskar ord men är noga med dem, de är himla viktiga för mig, och jag hittade inte vad jag sökte, så jag fick rita dem själv. Men då upptäckte jag att det var samma sak med pennorna, vissa fanns inte hos någon återförsäljare i min närhet, och de blev skitdyra eftersom de skickades från Asien och jag fick betala frakten. Så då letade jag upp några distributörer och började sälja dem själv istället.

 

Så du ser, det som från början var irritation är nu min dröm. Jag lever min dröm när jag får rita bokstäver, nörda serier, skicka pennor till dig och prata om papperskvalitet, analog planering och lite Idris Elba.

 

Tack för att du handlar småskaligt, svenskt och ger mig förutsättningar att fortsätta leva min dröm.

THE INK & LISE WAY

HAND MADE

I believe in the hand to paper connection. All Ink & Lise designs start with a pen, or a brush, on paper. All real, all analogue, all made by hand. Therefore, all letters have a totally unique expression. Many of the designs are also made with pens that I have for sale in the shop, in case you would like to draw your own letters yourself.

Fueled by the love for letters

When I quit my job to start this company a few years ago, I did it with no second thoughts what so ever. I just went full on into this universe of letters and haven’t looked back since. Drawing letterforms by hand and thereby creating new ways to express messages is hands down the most thrilling and fun thing I’ve ever done in my whole life, and I’m only telling you this because it means that you can be sure that you have my ful attention and passion when you hire me. Every time.

LIMITED EDITION

We are all special, and that’s our very own secret super hero power! Therefore every Ink & Lise print is sold in small volumes, signed and numbered. When they’re sold out, they’re sold out. New motifs will come, of course, but only in small batches. So if you spot a poster you’d like, don’t wait too long. And if you get your hands on one, know for sure that it only hangs in a few other homes across the world.

CUSTOM

Are you getting married, looking for a special gift or want a tattoo designed? I create the tailor made letters you need for almost every occasion. Letters that are hand made according to your request and therefore are totally unique, whether on a sign, invitations, a piece of clothing – or on your arm. I also work with companies all over the world to help enhance and pinpoint their brand in different kinds of communication.