CART

OM INK & LISE

Ink & Lise uppstod ur lite frustration och mycket skratt och lite för mycket vin (det gäller nog det mesta i mitt liv, när jag tänker efter). Frustrationen kom sig av att det var svårt att hitta de prints och t-shirts jag ville ha. Jag älskar ord men är noga med dem, de är himla viktiga för mig, och jag hittade inte vad jag sökte, så jag fick rita dem själv. Men då upptäckte jag att det var samma sak med pennorna, vissa fanns inte hos någon återförsäljare i min närhet, och de blev skitdyra eftersom de skickades från Asien och jag fick betala frakten. Så då letade jag upp några distributörer och började sälja dem själv istället.

 

Så du ser, det som från början var irritation är nu min dröm. Jag lever min dröm när jag får rita bokstäver, nörda serier, skicka pennor till dig och prata om papperskvalitet, analog planering och lite Idris Elba.

 

Tack för att du handlar småskaligt, svenskt och ger mig förutsättningar att fortsätta leva min dröm.

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev

Få information om vad som händer på Ink & Lise

LISE HELLSTRÖM

Okej, vi tar väl lite allmänna fakta om mig också, det är väl inte mer än rätt, kanske. Jag heter Lise Hellström och bor i Varberg, Sverige. Jag drivs av nyfikenhet, kaffe och människor som skakar om mig en smula. Jag har ett stort och ganska obesvarat intresse för rymden och astrologi, mossbeklädda skogar och Aretha Franklin, men min kärlek till ord är däremot en lycklig historia. Jag älskar dovt blått och djur och känner starkt att det inte finns något som heter ”för mycket bläck”. 

Har du några roliga idéer som du vill samarbeta kring, eller vill du bara bjuda mig på en kopp kaffe och prata om böjningar i rumstiden och mörk materia, så hör av dig. Extra plus om du gillar Hardcore Superstars, serifer eller Cocker Spaniels, men det går säkert bra ändå.

Vi hörs!

 

ANLITA MIG

Jag har en bakgrund som marknadsförare och förutom att skapa produkter som jag säljer här, så jobbar jag också med reklambyråer, marknadsavdelningar och mindre företag som behöver ett unikt, handritat element i sin kommunikation. Det kan röra sig om logos, förpackningar, etiketter, skyltar, menytavlor, väggmålningar, en presentation – eller kanske ett helt koncept. Som beställare är det svårt att hitta rätt leverantör, jag vet det, jag brukade ju själv sitta på köparsidan. Men om du mailar eller ringer mig så kan vi åtminstone undersöka om det faktiskt är så att hon faktiskt finns precis just här.

 

Kontakt

Ink & Lise AB
Marmorgatan 38
432 56 Varberg

SVERIGE

0707 966 399
hello@inkandlise.com