Warning: Undefined array key "show-clear-link" in /home/inkandlise/public_html/wp-content/plugins/variation-swatches-for-woocommerce/includes/class-frontend.php on line 49

Warning: Undefined array key "show-swatch" in /home/inkandlise/public_html/wp-content/plugins/variation-swatches-for-woocommerce/includes/class-frontend.php on line 56

Warning: Undefined array key "disable-plugin-stylesheet" in /home/inkandlise/public_html/wp-content/plugins/variation-swatches-for-woocommerce/includes/class-frontend.php on line 69
Lettering Workshop - Lise Hellström - Inspirerande kurser på flera orter
CART

 Lettering Workshop – Lise Hellström

Välkommen till Varberg! Under Augusti 2021 kör jag fyra stycken små och unika letteringworkshops i min egen hemstad (med vin såklart).

 

Dagar: 3, 10, 17 och 24 Augusti 2021

Tid: 17.00 – 20.30

Plats: Ljuvliga Hotell Gästis, mitt i Varberg och nära tågstationen om du kommer utifrån.

Nivå: Nybörjare, men eftersom det finns utrymme för individanpassning så finns det nåt att hämta för de flesta, tänker jag.

 

SJÄLVKLART ingår finfina pennor, papper, övningsblad och ett par glas vin och lite gött tilltugg i priset. Vem skulle jag vara annars?

Så, sommaren är typ räddad? Sola och bada på dagen, kom och rita bokstäver och drick vin i en liten go grupp på ett superfint ställe på kvällen. Exakt HUR bra?

 

Läs mer och boka din plats här »

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev

Få information om vad som händer på Ink & Lise och bli först att veta om nya workshops

Letteringkurs med Lise Hellström

Jag har lärt ut lettering  i Tyskland, Finland, Saudiarabien och Sverige, och jag har undervisat designteam och företagens anställda eller kunder. Jag har också hållit offentliga workshops, både mina egna och de som arrangerats av andra företag.

På grund av Covid 19-situationerna har jag fått pausa en av de saker som jag älskar mest: att träffa er personligen och prata bokstäver och dricka vin, troligen i den ordningen.  Vi håller som bäst på att planera nya workshops inför sommaren / hösten 2021, men avvaktar med att släppa några datum innan  så snart virus och politiker tillåter  det, och jag kommer att göra det med ännu mer entusiasm än någonsin.

 

Men tills dess – om du har några frågor angående detta eller vill boka en workshop längre fram på vägen, låt mig veta. Jag skulle gärna lära ut det, så länge det inte finns någon risk för någons hälsa att göra det. Hör av dig! Jag kan på allvar inte vänta.

Anlita mig

Jag har en bakgrund som marknadsförare och förutom att skapa produkter som jag säljer här, så jobbar jag också med reklambyråer, marknadsavdelningar och mindre företag som behöver ett unikt, handritat element i sin kommunikation. Det kan röra sig om logos, förpackningar, etiketter, skyltar, menytavlor, väggmålningar, en presentation – eller kanske ett helt koncept. Som beställare är det svårt att hitta rätt leverantör, jag vet det. Men om du mailar eller ringer mig så kan vi åtminstone undersöka om det faktiskt är så att hon faktiskt finns precis just här.

 

Kontakt

Ink & Lise AB
Marmorgatan 38
432 56 Varberg

SVERIGE

0707 966 399
hello@inkandlise.com

FÅ DIN DAGLIGA DOS BOKSTÄVER PÅ INSTAGRAM