CART

 Lettering Workshop – Lise Hellström

Lettering är den avkopplande och användbara konsten att rita bokstäver för hand. Lise Hellström, författare till boken ”Lises Lettering”, och “Lises Planering” guidar dig genom olika stilar och illustrationer så att du med enkla tips och tricks kan skapa de unika och personliga korten, printsen, tattueringen, och förmodligen ha ganska kul på vägen.

 

Du behöver inte ha en snygg handstil eller vara särskilt konstnärligt lagd, det räcker med ett öppet sinne och lite jäklar anamma.

 

 

Letteringkurser

Just nu är inga kurser inbokade, men jag håller på att planera datum för:

 

Varberg

Göteborg

Stockholm

Köpenhamn

 

Anmäl dig gärna till nyhetsbrevet för att vara den första att veta när nya datum släpps

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev

Få information om vad som händer på Ink & Lise och bli först att veta om nya workshops

Letteringkurs med Lise Hellström

Jag har lärt ut lettering  i Tyskland, Finland, Saudiarabien och Sverige, och jag har undervisat designteam och företagens anställda eller kunder. Jag har också hållit offentliga workshops, både mina egna och de som arrangerats av andra företag.

På grund av Covid 19-situationerna har jag fått pausa en av de saker som jag älskar mest: att träffa er personligen och prata bokstäver och dricka vin, troligen i den ordningen.  Vi håller som bäst på att planera nya workshops inför sommaren / hösten 2021, men avvaktar med att släppa några datum innan  så snart virus och politiker tillåter  det, och jag kommer att göra det med ännu mer entusiasm än någonsin.

 

Men tills dess – om du har några frågor angående detta eller vill boka en workshop längre fram på vägen, låt mig veta. Jag skulle gärna lära ut det, så länge det inte finns någon risk för någons hälsa att göra det. Hör av dig! Jag kan på allvar inte vänta.

Anlita mig

Jag har en bakgrund som marknadsförare och förutom att skapa produkter som jag säljer här, så jobbar jag också med reklambyråer, marknadsavdelningar och mindre företag som behöver ett unikt, handritat element i sin kommunikation. Det kan röra sig om logos, förpackningar, etiketter, skyltar, menytavlor, väggmålningar, en presentation – eller kanske ett helt koncept. Som beställare är det svårt att hitta rätt leverantör, jag vet det. Men om du mailar eller ringer mig så kan vi åtminstone undersöka om det faktiskt är så att hon faktiskt finns precis just här.

 

Kontakt

Ink & Lise AB
Marmorgatan 38
432 56 Varberg

SVERIGE

0707 966 399
hello@inkandlise.com

FÅ DIN DAGLIGA DOS BOKSTÄVER PÅ INSTAGRAM