CART

Handla Karin Markers från Sverige

Nu finns äntligen Karin Markers fantastiska pennor i min webbshop.

Under lång tid såg jag Karin Markers på sociala medier, som i handen på konstnärer skapade så färgrika och vibrerande konstverk. Alla verkade vara överens om att Karin Markers penselpennor var de bästa pennorna de provat på länge.

 

Eftersom jag är en pennmänniska var det så frusterande att inte kunna handla Karin Markers Brushmarkers i Sverige. Pennorna var omöjliga att få tag på i både fysiska butiker och i e-handel.

 

Därför valde jag att själv importera Karin Markers Brushmarkers och nu är dessa fantasiska färgrika penselpennorna här.

 

Karin Markers finns i Brushmarkers Pro (alla “vanliga” färger) samt i Deco Brush (metallicfärger), alla innehåller 2,4 ml vattenbaserad och giftfri färg. Färgerna är producerade med deras Liquid Ink Technology, vilket säkerställer att färgen förblir lika fin ända till sista droppen. Alla har en fantastisk japansk nylonspets som ger en fantastisk stuns och linjevariation.

 

Köp Karin Markers Brushmarker PRO och Decobrush från min webshop »

Vill du få nyheter och tips på ny pennor från mig?

Skriv upp dig för att få mitt nyhetsbrev

 Karin Markers  Brushmarker PRO och Decobrush nu i Ink & Lise webshop

I min webbshop kan du välja mellan tre olika sett med 8-12 färger i vardera set.

Totalt kan du köpa 32 härliga färger men med till och med en liten färgpalett till förfogande kan du få mycket mer ut av pennorna tack vare blandning – färgerna kan blandas, ljusas och erhållas genom tonövergångar genom att föra samman de olika pennornas spetsar.

Karin Markers

penselpennor är  i “flytande bläck” -teknik ochfärgintensiteten är konstant till sista droppen.  Karim Markers Brushmarkers PRO innehåller vardera 2,4 ml intensiv färg. De är dubbelt så effektiva som traditionella filtermarkörer. Dessutom är de utrustade med en japansk supertålig och flexibel nylonspets som låter kontinuerligt kontrollera mängden färg.

 

Köp Karin Markers Brushmarker PRO och Decobrush från min webshop »

Handla av Ink & Lise

Här kommer lite info som kan vara bra att känna till för dig som vill köpa Karin Markers eller andra produkter från Ink & Lise AB:

 

SPRÅK

Min webshop är liksom resten av sidan på engelska, men du kan se information på svenska på varje  produkt om du klickar på fältet Information på svenska.

 

BETALNING OCH VALUTA

Vill du handla i kronor istället för Euro så väljer du detta till höger på sidan, eller längst ner på sidan om du surfar på mobil. Alla priser är inklusive svensk moms. Du betalar med kreditkort i kassan.

 

VÅRA PRODUKTER

Alla produkter packas och skickas från Varberg. Mina print, block och kort produceras och trycks i Sverige med minsta möjliga påverkan på människor och miljö.

 

LEVERANSTIDER PÅ PENNOR OCH PAPPER

Tiderna kan variera något, men alla försändelser skickas inom några dagar med a-post och bör anlända inom fem arbetsdagar. Ofta går det snabbare än så, men om du vill försäkra dig om att få beställningen snabbt så kan du välja expressfraktsalternativet i kassan.

 

FRÅGOR?

Om du har frågor eller funderingar så kan du alltid ringa eller mejla mig.

 

Ink & Lise AB
Marmorgatan 38
432 56 Varberg

SVERIGE

0707 966 399
hello@inkandlise.com