CART

Grafisk formgivning

 

Jag har en bakgrund som marknadsförare och förutom att skapa produkter som jag säljer här, så jobbar jag också med reklambyråer, marknadsavdelningar och mindre företag som behöver ett unikt, handritat element i sin kommunikation.

 

Det kan röra sig om logos, förpackningar, etiketter, skyltar, menytavlor, väggmålningar, en presentation – eller kanske ett helt koncept. Som beställare är det svårt att hitta rätt leverantör, jag vet det. Men om du mailar eller ringer mig så kan vi åtminstone undersöka om det faktiskt är så att hon faktiskt finns precis just här.

 

Kontakt

 

Ink & Lise AB
Marmorgatan 38
432 56 Varberg

SVERIGE

0707 966 399
hello@inkandlise.com

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev

Få information om vad som händer på Ink & Lise

Skräddarsydda bokstäver

Eftersom jag bara säljer limiterade upplagor av prints, så kommer det inte att finns så många som har likadana Ink&Lise posters hemma på väggen, det lovar jag.

 Men ibland kan det vara så himla skönt att ha något som ingen annan har, alltså inte en enda människa nånstans. Kanske vill du ha ett helt eget handritat original med en text som är viktig för dig, något att ge bort som minne till någon, eller inbjudan, placeringskort, skyltar och menyer till ditt bröllop? Maila mig och berätta mer så kanske vi kan hitta på något kul ihop.