Ink & Lise produkter

Om jag ska vara helt ärlig, så blev jag bokstavsillustratör mest för att jag ÄLSKAR pennor och papper. Långt innan jag lärde mig hantera dessa material någorlunda så fanns fascinationen där – jag hade (eller om vi ska vara korrekta: har) hyllmeter med vackra anteckningsböcker som kanske inte nödvändigtvis användes men de gjorde mig lycklig bara genom att FINNAS.

Jag antar att jag redan då anade det jag idag vet:  

Skitbra papper

När man ritar bokstäver, illustrerar eller skriver så upptäcker man snart att det är skillnad på papper och papper, särskilt om man vill uppnå ett visst resultat eller effekt, eller helt enkelt bara få sina pennor att räcka längre. Eftersom jag använder hyfsat mycket papper i mitt arbete så är klimatavtrycket också en viktig parameter för min del, och jag lyckades inte hitta de produkter jag sökte i detaljhandeln så jag tog saken i egna händer och skapade dem själv.

Jag har tagit fram en serie med handgjorda, unika block med svenskproducerat papper av högsta kvalitet vars produktion är ganska snäll mot miljön jämfört med de flesta andras. De är handgjorda av mig och har spiralbindning, men de kan också säljas blocklimmade eller som lösa papper. Omslaget kan såklart justeras efter behov.

Jag säljer också andra pappersprodukter som mina böcker, affirmationskort med lite schvung i och kort med kuvert, med eller utan tryck.

Vill du bli återförsäljare för limiterade pappersprodukter av högsta kvalitet? 

Kontakta mig så får du tillgång till min 

Återfärsäljare Ink & Lise

För dig som vill köpa enstaka block, böcker, pennor, kort mm så hittar du min shop på shop.inkandlise.com

Block ink & Lise